Garuojantis keptas kalakutas su įdaru ir daržovėmis
Keptas kalakutas

Nustebinkite

savo šeimą, draugus ar įmonės darbuotojus šia įspūdinga kalėdine dovana. Kalakutas bus garantuotai skanus, nes kartu pateikiamas senas mūsų šeimos receptas.
Javai

Ūkis

kalakutai užauginti Baltuonių kalakutų ūkyje, Kretingos rajone, įkurtame 1995 metais. Daugiausia lesiname lesalu pagamintu iš mūsų ūkyje užaugintų kviečių, miežių, žirnių. Auginame tik ant natūralaus kraiko.
Kalakutas

Kalakutai

yra sušaldyti, papildomai kalakutus galime pamarinuoti prieskoniais dydžiai: nuo mažyčio 4-8 kg kalakučiuko iki 15 kg sveriančios stalo pažibos.
Žvaigždė

Kas yra Baltuonių kalakutų ūkis?

Tai yra šeimos verslas, kuris nuo 1995 metų Lietuvoje augina kalakutus ir prekiauja kalakutiena bei jos pusgaminiais. Plačiau susipažinti su mūsų ūkiu ir pamatyti pristatomąjį filmuką galite čia.

Kaip užsisakyti?

Įmonėms:

+370 698 23679

 

 

Jeigu esate iš Vilniaus arba Kauno, kalėdinius kalakutus galite užsisakyti ekologiškų prekių parduotuvėlėse: Biosala, Gyvi namai, Gegio Stalui

 

Vakarų Lietuvos gyventojams:

+370 687 32325

+370 682 11134

 

Jeigu kilo klausimų, visada galite mums parašyti el. paštu:

kalediniai@kalakutai.lt

Kaip paruošti?

Ant kiekvieno kalakuto etiketės yra užrašytas senas ir išbandytas Baltuonių šeimos kalakuto kepimo receptas.

Kur atsiimti?

Pagal susitarimą vakarų Lietuvos regione kalakutus galite atsiimti mūsų prekybos vietose.

Vilniuje arba Kaune - ekologiškų prekių parduotuvėse Biosala, Gyvi namai, Gegio Stalui

Jeigu pageidaujate didelio kiekio kalakutų - galime susitarti dėl kalakutų pristatymo į vietą.

Sušaldytas ar atvėsintas?

Atvėsintą kalakutą šaldytuve galima laikyti ne ilgiau 5 parų. Tuo tarpu sušaldytas kalakutas šaldymo kameroje gali būti laikomas gerokai ilgiau. Kalakuto atlaidinimas šaldytuve (iki +4 C) trunka apie parą. Planuodami kalakuto paruošimą, nepamirškite, kad dar reikės vienos dienos kalakuto marinavimui.

 

Kalėdinis kalakutas Kalėdinis kalakutas